Další zásadní, tentokrát z větší části vizuální přerod, kterým Mighty Freezine prošel, je březnovým číslem víceméně dokončen. Počínaje obálkou přes oživení rubriky Mighty Girl a konče zavedením a grafickým ztvárněním nových rubrik se vám do rukou a na monitory dostává čerstvý magazín, kterému v žilách koluje nová krev.

Tematicky samozřejmě zůstáváme v zavedených kolejích – a tak si přečtete o Batmobile, Strung Out, Red Fang, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Rabies, Paulu Simonovi anebo velký článek o fenoménu northern soulu. Z nových rubrik se vám už v minulém čísle představila nová (služebně zdaleka nejstarší) redaktorka Jindra Vostrá, která poprvé v historii Mighty Freezinu odpovídá na vaše početné maily, komentáře a dopisy. Dalším přírůstkem je rubrika Pleased to Meet You, ve které se postupně představí všichni členové úzkého organizačního týmu. Rubriky Novinky, Empire Strikes First a Videorama dostaly nový grafický háv stejně jako úvodní strana anebo Mighty Quiz. Zcela přepracovanou rubrikou je pak Kabineta prof. Azimuta, ve kterém se jediný člen redakce, který s titulem profesora zároveň působí na akademické půdě, pouští do vod filmových a literárních.

Ač je Freezine i celý tým Mighty Sounds nabitý energií, nové podněty jsou vítány vždy. Pozorný čtenář proto nemine výzvu k autorům, kteří by se chtěli stát součástí redakce. Tu ale hledejte uvnitř čísla. Pěkné čtení, časopis je

KE STAŽENÍ ZDE!

aktualizováno 28.2.2015