For ENG pleas scroll down

Letos máme v nabídce kempů jednu opravdu luxusní záležitost! Pro každého, koho nebaví spaní na karimatce ve stanovém městečku a zároveň se mu nechce každý den dojíždět do hotelu ve městě a zpět, je ideální volbou Chill Village.

Každý rok se snažíme zlepšovat podmínky v campech pro návštěvníky co se týče pohodlí. Přiučili jsme se tedy u top evropských festivalů a nabízíme novou formu luxusního campování. Postup je následující: přijedete na festival a vše je již připravené k nastěhování. Nepotřebujete stan ani spacák. Připraveno je pro něj ubytování v luxusním stanu typu  „Bell Tent“ .

Chill Village je zkrátka nový, zcela oddělený kemp s non-stop recepcí a s vlastním hygienickým zázemím, ve kterém se lze pohodlně ubytovat v již postavených a pro vás připravených luxusních stanech. Stany jsou vybavené matrací, dekou a polštářem a jsou osvětlené (solárními LED lampičkami). Částku, kterou zaplatíte za nocleh po celou dobu festivalu (8500 Kč/5 osob) rozpočtěte mezi vás a vaše společníky, kteří s vámi budou ve stanu bydlet.

Chill Village: Bell Tent

 

-Pro 5 osob
-Postavený luxusní stan
-Matrace, polštáře, deky
-Led světla
-24 h recepce s možností nabíjení mobilních telefonů
-Oplocený speciální prostor
-S vlastním hygienickým zázemím
Předprodej ZDE

 

 

 

 

//ENG

  • Chill Village is a brand new camping possibility that offers accommodation in a separate camping site in comfortable, furnished tents. 24-hour reception is included in the price, the tents are equipped with air mattresses, pillows, cotton covers and solar powered LED lighting. You may break down the price among you and your friends.
  • – 315 EUR – accommodation in a comfortable, furnished canvas tent for max. 5 people
    Presale: HERE

aktualizováno 23.5.2016